Bianca Boyer

drs. Bianca Boyer

drs. Bianca Boyer is psycholoog, promovenda en docent bij de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft zich binnen haar studie en haar werk in de klinische praktijk met name geconcentreerd op kinderen met ADHD en Autisme. Zij werkt bij Psychologenpraktijk Kuin als cognitief gedragstherapeut i.o.

Marije Kuin

drs. Marije Kuin

drs. Marije Kuin is GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut bij Psychologenpraktijk Kuin. Zij heeft jarenlang bij diverse instellingen gewerkt en daarnaast in een eigen praktijk. Ze heeft veel ervaring met het werken met kinderen, jongeren en hun ouders met diverse problematiek en ontwikkelde verschillende behandelmodules (zoals Werken aan je zelfbeeld).

Rietta Oberink

drs. Riëtta Oberink

drs. Riëtta Oberink is als docent verbonden aan de programmagroep Klinische Psychologie van de Universiteit van Amsterdam en de Huisartsenopleiding van het AMC. Daarnaast is zij hoofddocent bij de postdoctorale opleiding voor GZ-psychologen van RINO Noord-Holland en werkt zij als behandelaar en diagnosticus bij PsyPoli.

Saskia van der Oord

prof. dr. Saskia van der Oord

dr. Saskia van der Oord is psycholoog en cognitief gedragstherapeut en werkzaam als universitair docent bij de Universiteit van Amsterdam en de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij heeft jarenlange klinische ervaring met behandeling van kinderen en adolescenten met ADHD en hun ouders. Daarnaast doet zij veel onderzoek naar de effectiviteit van behandelingen (ouder trainingen/ mindfulness trainingen/ werkgeheugen-“game”trainingen) bij kinderen en adolescenten met ADHD.